
Tang-chips

Pluk fra naturen til køkkenet
Blæretang kan kendes på sin brune farve og de luftfyldte bobler på bladene. Blæretang er sundt og indeholder mange gode mineraler og vitaminer.
Tag familien eller vennerne med på sanketur langs de danske kyster, og få en oplevelse og en lækker snack.
Opskrift
Tilberedningstid: 25 minutter
Ingredienser
Blæretang
Olie
Salt
Evt. andet krydderi
Fremgangsmåde
Vask tangen grundigt, og tør den let i et viskestykke.
Vend tangen med lidt olie, og drys med salt. Du kan tilsætte forskellig smag, f.eks. lakrids, ingefær eller paprika.
Tænd ovnen på 170 grader over/under-varme.
Fordel tangen jævnt ud på bagepapir på en bageplade.
Bag tangen i 10-15 minutter. Den er færdigt, når den er sprød. Spis den som snack, brug den som pynt på fiskeretter, eller blend den, og brug den som et drys af umami.