Madlandskab.dk ejes og vedligeholdes af departementet for Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Madlandskab 2030 har bidrag fra

  • Anne Kaltoft, direktør i Hjerteforeningen
  • Claus Richter, direktør i Diabetesforeningen
  • Daniel Hervik, direktør i Haver til Maver, en nytænkning af den gamle skolehave-idé
  • Dulfi Al-Jabouri, skuespiller, madentusiast og vært i TV 2-programmet Madholdet
  • Emilie Qvist Kjærgaard, køkkenchef og ejer af restauranten Medvind
  • Ghita Parry, formand for Kost og Ernæringsforbundet
  • Gorm Wisweh, kok og medejer af restauranten Gorm’s Pizza
  • Gram Højskoles forårshold 2022 v/Alma Silja Banz-Larsson, Amanda Brunholt, Camilla Rahbek, Jan Kreft, Johann Jónasson, Julie Stenfeldt Sørensen, Martin Thorsen, Mille Ring Madsen, Nadia Seidelin Hjorth, Ole Kamphausen, Sara Korsgaard Harding, Silke Møller, Thawatchai Angkapanomprai samt underviser Nanna Hvidtved
  • Jane Sandberg, direktør for Enigma – Museum for post, tele og kommunikation
  • Jesper Fisker, adm. direktør i Kræftens Bekæmpelse
  • Jette Bredahl Jacobsen, næstformand i Klimarådet
  • Judith Kyst, direktør i Madkulturen
  • Lea Gry von Cotta-Schønberg, direktør i Fødevarebanken
  • Mads Friis, direktør i McDonald’s Denmark
  • Malene & Astrid Søgaard, stiftere og ejere af Pure Dansk
  • Maria Reumert Gjerding, præsident for Danmarks Naturredningsforening
  • Marie Bjerre, folketingsmedlem for Venstre og ordfører for bæredygtighed, klima og verdensmålene
  • Melina Shannon-diPietro, direktør i MAD Academy
  • Mette Susgaard, medlem af Den Grønne Ungdomsbevægelse
  • Mona Striib, forperson for FOA
  • Niels Skovgaard, formand for LandboUngdom
  • Nima Sophia Tisdall, grundlægger af Blue Lobster, en digital fiskerimarkedsplads
  • Pelle Guldborg Hansen, ph.d. og adfærdsforsker på RUC
  • Rasmus Munk, køkkenchef og medejer af restauranten Alchemist
  • Signe Frese, CSR-direktør i COOP
  • Svend Brodersen, ejer af Gram Slot, der huser Danmarks største økologiske produktion

samt

  • Redaktionsgruppen v/Fødevarestyrelsen, Landbrugsstyrelsen og Fiskeristyrelsen samt Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri